SLAM!FM

PostingsAVICII WERKT AAN NIEUW ALBUM

| 23-07-14 |


(Fotocredits: Brunopres.nl)

Avicii werkt aan een nieuw album! Voor dit album is een reggae duet in de maak met Wyclef Jean en Matisyahy en werkt hij samen met Jon Bon Jovi en Chris Martin.  Avicii over Chris Martin: 'Hij heeft een positieve invloed op mij. Hij is als een grote broer.' Volgens de dj leert Chris hem om ieder deel van een track prefect te maken.

We kunnen niet wachten op al die nieuwe tracks!
KANYE WEST PEST KIM KARDASHIAN

| 18-07-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Dat Kim Kardashian en Kanye West een bijzonder huwelijk hebben was al duidelijk, maar dat Kanye ook vrij aparte humor heeft wisten we nog niet. Kim Kardashian is na de bruiloft en haar zwangerschap een paar kilo aangekomen en Kanye herrinert zijn vrouw daar regelmatig aan. “Kanye maakt er constant grapjes over”, aldus een anonieme bron.

“Hij knijpt zelfs af en toe in haar buik en vraagt of ze weer zwanger is. Hij houdt van haar enorme billen, maar verder wil hij liever dat ze strak en gespierd is.” Kim zou daarom meerdere keren per dag sporten om weer af te vallen. Volgens de bron heeft Kim veel heimwee naar de tijd dat ze ultraslank was.NICOLE SCHERZINGER ZINGT OVER ROBIN VAN PERSIE

| 17-07-14 |

(Fotocredits: Brunopress.nl)

De Engelse radiocollega Adam Catterall is zo'n fan van Robin van Persie dat-ie nieuwe lyrics voor de Pussycat Dolls track Don't Cha heeft geschreven.

Hij nodigde leadzangeres Nicole Scherzinger uit om ook over Van Persie te zingen, en dat deed ze! 'Don't cha wish your striker was RVP (Robin van Persie). Scoring goals as easy as 1,2,3', zingt Nicole.VEEL KLACHTEN OVER ONVERSTAANBAAR CONCERT EMINEM

| 14-07-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)
Rapper Eminem heeft een slechte beurt gemaakt. Afgelopen weekend gaf hij twee concerten in het Wembley stadion. Fans eisen nu hun geld terug, omdat het geluid belabberd zou zijn.

Zo schrijft een fan: ‘Ik heb 14 jaar gewacht om Eminem live te zien optreden en als het dan een keer gebeurt, versta ik er geen woord van. RESTUTUTIE!’ Naast de klachten over het geluid kwamen er ook klachten binnen over het videoscherm, wat ruim een seconde zou hebben achter gelopen.

De directie van Wembley gaf na het eerste concert op vrijdag aan dat ze de problemen gingen oplossen, maar ook over het concert van zaterdag kwamen veel klachten binnen. Ze betreuren het, maar het is onwaarschijnlijk dat de bezoekers hun geld terugkrijgen.RIHANNA SHOWT BOOBIES TIJDENS WK-FINALE

| 14-07-14 |


(Fotocredits: Brunopress.nl)

Rihanna zat zondag in het Maracanã stadion in Rio de Janeiro tijdens de WK-finale Duitsland - Argentinië.

Nadat Duitsland de beker won showde RiRi haar boobies. Later werd ze uitgenodigd door de Duitsers om de beker aan te raken en op de foto te gaan met de spelers. Gelukkig hebben we de beelden nog!

FERRY CORSTEN VADER GEWORDEN

| 14-07-14 |

 


'Hallo wereld, ik ben Seb Corsten en ik ben enorm blij hier eindelijk te zijn', postte Ferry Corsten op zijn Instagram. Hij en zijn vrouw zijn ouders geworden van een zoontje, Seb. Congrats!'VADER BABY ANOUK IS BODYGUARD PARIS HILTON'

| 11-07-14 |


(PhotoCredits:Brunopress.nl)

Het is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland: wie is toch de vader van het vijfde kindje van Anouk? Eerder gingen er geruchten dat Afrojack en haar drummer de vader waren, maar de Telegraaf weet het nu zeker:  volgens de krant is niemand minder dan de bodyguard van Paris Hilton de vader van de baby!

In de periode dat Sion Jethro, zoals het jongetje heet, is verwekt werd Anouk meerdere malen gezien met de bodyguard. Ook werd de man door fans herkent op de foto die de toen nog zwangere Anouk laatst op haar Instagram zette.

De twee zouden elkaar hebben leren kennen via Afrojack. De dj heeft een relatie gehad met Paris Hilton en heeft een goeie band met Anouk. Dan is één plus één al snel twee.ARMIN TIKT DE MILJOEN AAN

| 08-07-14 |


(PhotoCredits:Brunopress.nl)
Armin van Buuren is de eerste Nederandse artiest met 1 miljoen volgers op Spotify. Dat maakte zijn eigen label Armada vandaag bekend.

De Leidse DJ reageerde vereerd: ‘''Wow! 1.000.000 volgers op Spotify. Ik wil graag al mijn fans bedanken voor het volgen van mijn persoonlijke Spotify-afspeellijsten en de A State Of Tranceafspeellijst. Mijn label Armada Music en ik geloven dat het streamen van muziek de toekomst is en investeren dan ook veel tijd en energie in het optimaliseren van onze playlists'', aldus Armin.

Ook Spotify liet van zich horen: ''Hij heeft hard gewerkt aan het opbouwen en laten groeien van een fanbase op Spotify en heeft op een innovatieve manier de relatie tussen artiest en fan weten te versterken. Armin’s populaire wekelijkse radioshow A State of Trance heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. Van harte gefeliciteerd met het behalen van 1 miljoen volgers!''

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste