SLAM!FM

PostingsDRAKE DROPT 3 NIEUWE NUMMERS

| 29-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Goed nieuws voor fans van Drake. De rapper heeft uit ‘t niets drie nieuwe nummers op internet gezet. Het gaat om de tracks How Bout Now, 6 God en Heat Of The Moment. Drizzy heeft de tracks uitgebracht omdat-ie wist dat hackers ze in handen hadden.

Van een EP is volgens de Drake geen sprake. “That wasn’t an EP, just 3 songs that I knew some hackers had. But enjoy!”

Check alle drie de tracks hieronder.

Meer sleaze nieuws check je hier!
 ROBBIE WILLIAMS VADER GEWORDEN

| 28-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Ayda, de vrouw van Robbie Williams, is maandag bevallen van een zoon. Donderdag maakte de zanger de naam van zijn zoon bekend: Charlton Valentine Williams has left the building, schrijft hij op Twitter.

Robbie plaatste ook een video waarop te zien is hoe hij door het ziekenhuis rolt. Niet zijn vrouw, die net is bevallen, maar hij zelf laat zich in een rolstoel naar buiten rijden. 

De hele wereld kon de bevalling van de zanger en zijn vrouw Ayda volgen via Twitter . Robbie plaatste de hele dag grappige en muzikale video’s en opmerkingen live vanuit het ziekenhuis.

Zo is op 1 video te zien hoe Ayda hoogzwanger in het ziekenhuis nog een een lapdance geeft aan d'r man. Nice! (Laatste video)


Na de bevalling sluit Robbie zijn grappige verslaggeving af met:  ‘Er zijn geen moeders gewond geraakt tijdens het maken van deze video's. Bedankt dat jullie er bij waren. We zijn gezegend met een mooie jongen.’ Hoe het jongetje heet is nog niet bekend.

Check hier meer sleaze nieuws!

 Kanye West laat mega deal schieten

| 27-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Wat een sukkel die Kanye West! De rapper heeft een deal van ruim 3,5 miljoen euro laten schieten. Moest-ie misschien voor dat bedrag iets heel geks doen? Nee hoor! Voor die paar miljoen euro moest de rapper 9 concerten geven in Las Vegas. That’s it!

Maar Kanye is blijkbaar niet onder de indruk van 't bedrag en heeft netjes bedankt.

Je mag het ook aan ons geven hoor Kanye!TAAKSTRAF CHRIS BROWN VERLENGD

| 24-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)


Bad boy Chris Brown is nog lang niet van zijn taakstraf af! De zanger kreeg deze week te horen dat-ie nog ff door moet werken ondanks de positieve verslagen van zijn therapeut.

De taakstraf van de rapper wordt verlengd omdat Chris tijdens zijn proeftijd opnieuw de wet heeft overtreden door te hard rijden.

Chris Brown kreeg de straf opgelegd omdat-ie in 2009 z’n lieffie Rihanna zou hebben geslagen. Eigenlijk heeft-ie z’n taakstraf allang afgerond maar de rechter oordeelde begin dit jaar dat hij deze niet goed heeft uitgevoerd. Tijdens de proefperiode mishandelde Chris namelijk nog een man en sjoemelde hij met het aantal gewerkte uren.

Meer Sleaze check je hier!50 CENT NAAR NEDERLAND

| 23-10-14 |(Fotocredits: Brunopress.nl)

Wat Dr. Dre kan kan ik ook, moet 50 Cent vast hebben gedacht. De hiphopartiest komt 31 oktober naar Nederland voor zijn releaseparty van zijn koptelefoonmerk SMS Audio.

Producer en rapper Dr. Dre verkocht namelijk dit jaar zijn bedrijf Beats Electronics, dat onder andere koptelefoons maakt, voor 3 miljard (!) aan Apple.

Of 50 Cent ook ooit zo’n droomdeal sluit is nog maar de vraag, maar het begin is er! Volgens de rapper is een SMS Audio koptelefoon de ideale koptelefoon en lijkt ’t net alsof je in de studio zit!

Leuk feitje: Mr. Probz is 31 oktober ook aanwezig bij de releaseparty. Niet om een nieuwe koptelefoon te scoren, maar om 50 cent te ontmoeten! De twee maakten samen ’t nummer Twisted maar hebben elkaar nog nooit ontmoet.

Meer sleaze nieuws check je hier!MARTIN GARRIX KRIJGT RIJLES VAN AFROJACK

| 14-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Martin Garrix vliegt de hele wereld over en verdient bakken met geld.Hij heeft dus niks te klagen, maar toch is er een ding wat hij nog heel graag wil hebben: een rijbewijs. Hij is er wel mee bezig en heeft gekozen voor een bijzondere instructeur..

Garrix heeft namelijk rijles gehad van niemand minder dan zijn collega Afrojack. De twee hebben gevoel voor smaak en gingen niet rijden in een alledaagse lesauto. Voor een van de eerste ritjes van Garrix haalde Afrojack zijn knalgele Ferrari uit de garage.

Op de Instagram van Martin Garrix is te zien hoe hij flink gas geeft in de sportwagen. Afrojack zit op de bijrijdersstoel en geeft de tips. Of Garrix een goede instructeur heeft gekozen is maar de vraag. Afrojack heeft door de jaren heen zichzelf wel bewezen als brokkenpiloot en reed vorig jaar nog een andere gloednieuwe Ferrari in de prak.

Check de beelden hier:

 
Laden

getting some extra driving lessons from @afrojack

Weergeven op InstagramARIANA GRANDE DOET 'T MET BIG SEAN

| 13-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

De geruchten ginger al langer maar nu is het eindelijk officieel: zangeres Ariana Grande doet het met rapper Big Sean. Dat onhulde ze in de Britse krant The Daily Telegraph.

‘Hij is een van de meest geweldige mannen. Net als mijn opa en mijn broer’, vertelt de zangeres. De twee toertelduifjes leerden elkaar kennen toen ze samenwerkten aan de track My Everything van Ariana.

Meer sleaze check je hier!KANYE WEST DEELT CHAMPAGNE UIT

| 07-10-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Kanye West heeft zich van zijn goeie kant laten zien. Toen hij in een restaurant zat gaf hij een groepje dames een leuke verassing

De rapper zat een hapje te eten in New Orleans, toen een paar tafels verderop een aanstaande bruid met haar vriendinnen haar vrijgezellenfeest aan het vieren was. Daar kreeg Kanye al snel lucht van en besloot de dames flessen champagne aan te bieden. Toen hij werd bedankt door de vrouwen vertelde hij dat trouwen het beste is wat hem ooit is overkomen. Afgelopen mei gaf hij zijn ja-woord aan Kim Kardashian.

Bij veel mensen staat hij bekend als een tikkeltje arrogant, maar volgens iedereen die er in het restaurant bij was liet hij zich hier van een complete andere kant zien. “Hij was echt aardig en vriendelijk”, aldus een van de vrouwen.
Good job Kanye!DRAKE AANGEKLAAGD DOOR EX-SCHARREL

| 07-10-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Drake is verwikkeld in een flinke ruzie met een Amerikaanse stripster. Het gaat zelfs zo ver dat de dame naar de politie is gestapt omdat ze bedreigd zou zijn door de rapper.

Jhonni Blaze, zoals de dame heet, had ooit een avondje wilde seks met Drake. Toen hij daarna maar weinig interesse in haar toonde en het zelfs met een collega van haar deed, draaide de stripster helemaal door.

Zo vertelde ze onder andere aan Drake dat ze stiekem zwanger van hem probeerde te raken tijdens hun avontuurtje. Daarop werd Drake weer kwaad en stuurde wat gespierde vriendjes op haar af haar deur intrapte en verder intimideerden.

Blaze is naar de politie gestapt om aangifte te doen. De Canadees wordt nu door de politie in Houston gezocht voor ondervraging.

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste