SLAM!FM

PostingsTIESTO DOET HET RUSTIGER AAN

| 28-07-14 |


(Fotocredits: Brunopress.nl)

Tiësto gaat het rustiger aandoen. ‘Ik neem meer de tijd om van het leven te genieten’, vertelt de 45-jarige dj in het AD. ‘Na het weekend volgen nu 5 dagen vakantie, een boottripje maken of iets anders doen met mijn vrienden Er is meer in het leven dan alleen draaien, draaien, draaien’, vertelt Tiësto.

De dj is gelukkig niet van plan om helemaal te stoppen. Hij is het draaien nog lang niet zat en daar zijn we maar wat blij mee!PHARRELL 3X PLATINA

| 24-07-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)
Aan het succes van zanger en producer Pharell Williams lijkt geen einde te komen. Zijn single ‘Happy’ werd in Nederland al de grootste hit aller tijden en diezelfde plaat heeft sinds vandaag de status ‘triple platina’ bereikt. Ter vergelijking: dat is in de geschiedenis pas drie keer eerder gebeurd.

Het houdt in dat de single 1,8 miljoen keer is verkocht. De plaat is een wereldwijd succes. Zo stond hij in december op 1 in de Britse singlechart en nog steeds staat Happy gewoon in de top 20.

Naast het succes als zanger is Pharell ook het brein achter menig ander artiest. Zo produceerde hij tracks voor Cris Cab, Usher, Nicky Minaj en Ed Sheeran.ROBIN THICKE WIL ZIJN EX NIET MEER TERUG

| 24-07-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Hij heeft er alles aan gedaan om d’r terug te krijgen: hij maakte speciaal een album voor haar en bood meerdere malen zijn excuses aan. Helaas …. geen reactie. Robin Thicke krijgt zijn vrouw Paula Patton niet meer terug. Inmiddels lijkt de zanger te merken dat-ie geen kans meer maakt en trekt-ie zich terug.

Hoewel Thicke zich heeft neergelegd bij de beslissing van zijn vrouw peinst hij er niet over om de scheiding in te dienen: dat moet Patton doen.

In februari werd bekend dat Paula en Robin een huwelijk van 10 jaar uit elkaar gaan. Robin zou zijn vreemdgegaan!ANOUK ZINGT VOOR ZOONTJE SION

| 24-07-14 |


(Fotocredits: Brunopress.nl)

Anouk heeft op Facebook een video gedeeld van haar vier weken oude zoontje Sion. In het filmpje is een lachende Sion te zien terwijl zijn moeder Klap Eens In Je Handjes voor haar zoontje zingt. Sion is Anouks vijfde kind. Het is alleen nog steeds niet bekend wie de vader is.AVICII WERKT AAN NIEUW ALBUM

| 23-07-14 |


(Fotocredits: Brunopres.nl)

Avicii werkt aan een nieuw album! Voor dit album is een reggae duet in de maak met Wyclef Jean en Matisyahy en werkt hij samen met Jon Bon Jovi en Chris Martin.  Avicii over Chris Martin: 'Hij heeft een positieve invloed op mij. Hij is als een grote broer.' Volgens de dj leert Chris hem om ieder deel van een track prefect te maken.

We kunnen niet wachten op al die nieuwe tracks!
KANYE WEST PEST KIM KARDASHIAN

| 18-07-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Dat Kim Kardashian en Kanye West een bijzonder huwelijk hebben was al duidelijk, maar dat Kanye ook vrij aparte humor heeft wisten we nog niet. Kim Kardashian is na de bruiloft en haar zwangerschap een paar kilo aangekomen en Kanye herrinert zijn vrouw daar regelmatig aan. “Kanye maakt er constant grapjes over”, aldus een anonieme bron.

“Hij knijpt zelfs af en toe in haar buik en vraagt of ze weer zwanger is. Hij houdt van haar enorme billen, maar verder wil hij liever dat ze strak en gespierd is.” Kim zou daarom meerdere keren per dag sporten om weer af te vallen. Volgens de bron heeft Kim veel heimwee naar de tijd dat ze ultraslank was.

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste