SLAM!FM

PostingsROBIN THICKE IS SEKSIST VAN HET JAAR

| 17-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Iedere award is er eentje zou je kunnen denken, maar of Robin Thicke nou zo blij is met zijn laatste prijs... Hij is namelijk door een Britse vrouwenbeweging uitgeroepen tot seksist van het jaar! Twijfelachtige eer, toch wel. 

De End Violence Against Women Coalition (EVCAW) koos Robin voor de prijs vanwege zijn, in hun ogen, toch ietwat vrouwonvriendelijke videoclip van 'Blurred Lines'. Daarnaast zou de tekst van het nummer aanzetten tot geweld tegen vrouwen en hekelden ze de uitspraken van Thicke in diverse interviews waarin hij zich laatdunkend uitliet over vrouwen.

Sarah Green van de EVCAW zei: "Onze welgemeende felicitaties aan de waardige winnaar, Robin Thicke, voor het creëren van een platform waar vrouwen als object kunnen worden gezien ter promotie van matige popmuziek. Seksisme mag dan nog steeds gangbaar zijn voor sommige mensen in de muziekindustrie, maar de tijden gaan veranderen."

Nou Robin... van harte dan maar!BEYONCE EN JAY-Z SAMEN OP TOURNEE?

| 16-04-14 |Fotocredit: Brunopess.nl

Beyoncé en Jay-Z delen zowel het podium als het bed, maar dat laatste gebeurt steeds minder vaak! De twee artiesten hebben het zo druk dat ze elkaar nauwelijks zien. Daarom hebben Beyoncé en Jay-Z volgens New York Post plannen om samen op tournee te gaan.


De tour moet op  20 juni beginnen en zou langs 20 stadions gaan. Als ze dan maar niet te moe zijn 's avonds.... 

 KATY PERRY NU MET DIPLO?

| 15-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Net als heel fulltime bekend Amerika was ook Katy Perry aanwezig op Coachella festival en daar genoot ze volle bak van haar vrjigezellenbestaan! Naar verluidt flirtte ze zich het leplazerus met Diplo!

Diplo, ofThomas Wesley Pent luidt zoals ie echt heet, zou volgens bronnen het hele weekend met Katy hebben doorgebracht. "Het leek wel alsof ze meer zijn dan vrienden. Hij sloeg zelfs zijn armen om haar heen", zegt een bron tegen RadarOnline.

Sterker nog, toen Diplo aandacht kreeg van ander vrouwelijk schoon, zou Katy jaloers gereageerd hebben. "Ze schreeuwde en was overstuur", aldus de bron. Love is in the air?
RIRI EN EMINIEM DOEN HET VOOR DE EERSTE KEER!

| 14-04-14 |


Fotocredit: Brunopress.nl

Amerikaanse sterren spotten? Dan had je zondagnacht in  LA bij de MTV Movie Awards 2014 moeten zijn! Acteurs, zangers, rappers, groupies... iedereen was er!

De grote  winnaar van de avond: The Hunger Games Cathing Fire. Zowel de award ( het beroemde popcornbeeldje) voor beste vrouwelijke hoofdrol (Jennifer Lawarence) als mannelijke (Josh Hutcherson) ging naar deze film. 

De show had ook nog een primeur!  Rihanna en Eminen deden hun dikke hit The Monster voor 't eerst live. Check hier het optreden!LADY GAGA ZIT AAN DE TAPE

| 14-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Lady Gaga heeft weer eens een interview gegeven en dan weet je dat je dat er wel weer een fijn onthullinkje komt. Deze keer heeft ze verteld hoe ze d'r gezicht zo lekker emotieloos strak houdt; dankzij speciale tape!

Iedere ochtend plakt ze speciale facelift-tape op haar jukbeenderen en nek, zo vertelt ze aan The Mirror. "Ik doe mijn pruik op en ik plak plakband op mijn gezicht. Het is een ochtendritueel." Allerlei deskundigen roepen dat de tape voor blijvende schade kan zorgen, maar daar wordt Gaga niet warm of koud van. Ze vindt dat de ze natuur alleen maar een handje helpt en noemt haar look 'authentiek'.

Lady Gaga schijnt niet de enige te zijn die de tape gebruikt; ook Cher is naar verluid een grootafnemer.KANYE HEEFT NOG NIEMAND UITGENODIGD

| 14-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Mocht je je afvragen of je je uitnodiging voor de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West nog krijgt... dan ben je niety de enige. Ze trouwen op 24 mei, maar hebben nog niemand uitgenodigd voor de grote dag...

Volgens Showbizspy raakt de vriendenkring van de twee een tikkeltje in paniek. "Er begint inmiddels her en der twijfel te ontstaan. Sommige vrienden vragen zich af of ze wel uitgenodigd worden", aldus een bron.

Een andere bron bevestigt dat Kim en Kanye de uitnodigingen nog niet verstuurd hebben omdat ze de locatie angstvallig geheim willen houden. "Ze versturen de kaartjes op het allerlaatste moment met enkel een datum en het woord 'Parijs' erop. Genodigden krijgen het adres pas te horen zodra ze in het hotel zijn gearriveerd."

Om het geheel nog ingewikkelder te maken, meldt tabloid The Sun dat Parijs gewoon een afleidingsmanoeuvre is. Kim en Kanye zouden in het geniep plannen aan het maken zijn om te trouwen in Los Angeles. Spannend!WILL.I.AM. KAPT MET JUREREN

| 14-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Leegloop mensen bij de jury van The Voice UK: Na Kylie Minogue is ook Will.I.Am. van plan om er de brui aan te geven. Volgens Breakingnews.ie wil ie zijn muziekcarrière weer voorrang willen geven. en hij schijnt Kylie nu al enorm te missen... laatste zetje hebben gegeven.

"Hij wil zich concentreren op zijn eigen muziek en nu Kylie niet terugkomt, heeft ook Will de producenten laten weten dat hij niet terugkomt". Maar wie moet hem dan opvolgen? "Justin Timberlake's naam is naar voren gekomen als de perfecte vervanger voor Will en Kylie".

Tom Jones en Ricky Wilson zijn de juryleden die wel aanblijven, maar de producenten vrezen dat zij ook wel eens zouden kunnen opstappen. Domino-effect!
MILEY NU OOK NAAKT OP INSTAGRAM

| 11-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Naakt op een sloopkogel, naakt op een paard en nu ook naakt op Instagram: Miley Cyrus schaamt zich duidelijk niet voor haar lichaam. Ze postte gisteren weer eens pikante foto's van zichzelf op Instagram.

Het is eigenlijk een soort mini-film. Op deze foto zie je d'r nog redelijk kuis zitten met d'r handdoekje... En op deze foto probeert ze met 'r handen nog net haar borsten te bedekken. Maar daar meent ze, Miley een beetje kennende, natuurlijk niks van.

Ze annuleerde vorige week nog een concert omdat ze ziek was, maar deze foto's doen vermoeden dat ze weer helemaal beter is. Alleen 1 dingetje... wie is die gozer op de achtergrond?!

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste