SLAM!FM

PostingsNieuwe video Eminem

| 27-11-14 |(Fotocredit: Brunopress.nl)

Deze week verscheen de nieuwe clip van Eminem online. Het gaat om de visual van Guts Over Fear samen met Sia. Benieuwd? Check ‘m hieronder!IGGY AZALEA VALT IN DE PRIJZEN

| 24-11-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Voor Iggy Azalea was het vandaag een dag om nooit meer te vergeten. De zangeres/rapper brak dit jaar helemaal door en won vannacht haar eerste prijzen. Bij de prestigieuze American Music Awards verzilverde ze twee van haar vijf nominaties.

Azalea scoorde dit jaar hits met Black Widow, Problem en Fancy. Tijdens de grote awardshow won ze de prijs voor beste hiphop/rap album en werd ze uitgeroepen tot beste hiphop/rap artiest. Ze is er maar wat blij mee: “Het is voor mij extra speciaal, omdat het een hiphopprijs is wat me geïnspireerd heeft om vanuit Australië naar Amerika te verhuizen. Ik wilde mijn dromen najagen en dat is nu gelukt”.

Overigens ging niet alles in 2014 even soepeltjes voor de Australische, getuige deze beelden.

Meer sleaze nieuws check je hier!
DEADMAU5 ONTDEKT VOCALS VIA TWITTER

| 21-11-14 |

 
(Fotocredit: Brunopress.nl)

Lachen! Voor zijn track The Veldt zocht Deadmau5 nog vocals en die vond-ie via Twitter!
 
Chris James stuurde zijn vocals via social naar Deadmau5. De dj opent  lacherig de link met de muziek, maar zodra hij de vocals van Chris hoort wordt-ie gek! Check de reactie van de dj en het eindresultaat hieronder

Bericht
door Your EDM.AFROJACK ZET HUIS TE KOOP

| 21-11-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Begin dit jaar kocht Afrojack een super dik landhuis met zwembad in Leersum voor ruim 2 miljoen euro. Maar de dj had ook nog een eengezinswoning in Spijkenisse. Die heeft-ie nu te koop gezet.

En het leuke daarvan is dat je lekker foto’s kan checken! Het huis heeft o.a. een super dikke muziekstudio waar Afrojack zijn platen maakte. Hebben? Dan moet je 299.900 euro dokken!

Check hier de foto’s!

Meer sleaze nieuwe check je hier. KRAANTJE PAPPIE AMBASSADEUR MS FONDS

| 19-11-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Kraantje Pappie mag sinds vandaag iets nieuws op zijn CV bijschrijven. Hij is de nieuwe ambassadeur van het Nationaal MS Fonds.

Dat Kraan voor het MS Fonds kiest is niet zonder reden. Een van zijn beste vrienden leidt aan de chronische zenuwziekte. “Naar aanleiding van die situatie ben ik naar het MS Fonds gestapt met de vraag of ik kon helpen.” Good work Crane!ARIANA GRANDE EN TAYLOR SWIFT ZINGEN VOOR DOUTZEN

| 18-11-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Een mooie dag vandaag voor Ariana Grande, Taylor Swift en Ed Sheeran. Vandaag is bekend geworden dat zij de artiesten zijn die dit jaar mogen optreden tijdens de show van lingeriemerk Victoria’s Secret. In die show loopt onder andere Doutzen Kroes mee op de catwalk

Taylor Swift heeft als enige ervaring met het zingen tussen de modellen. Vorig jaar was ze er ook al bij. De show van Victoria’s Secret begon ooit als simpele modeshow, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch evenement met kostuums, muziek en andere vormen van entertainment. In vorige edities traden onder andere Rihanna(foto), Justin Bieber en Bruno Mars al op.

De Victoria’s Secret show wordt dit jaar op 2 december gehouden. Jaarlijks kijken er miljoenen mensen over de hele wereld naar de televisieregistratie. Die wordt in Nederland op 15 december uitgezonden op Net 5.


Meer sleaze nieuws check je hier!ONE DIRECTION BIJ RTL LATE NIGHT

| 18-11-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Hoe gaaf! One Direction komt naar Nederland. Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis zijn 8 december te gast in RTL Late Night met Humberto Tan.

De mannen komen speciaal naar Nederland voor Humberto: ‘Ze hebben gekozen voor RTL Late Night op basis van het programma met Pharrell.’ One Direction gaat optreden en er mogen fans bij zijn! Volgens Humberto hebben zich er al honderden aangemeld.

Meer sleaze nieuws check je hier!


Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste