SLAM!FM

PostingsMR. PROBZ BOVENAAN BRITSE HITLIJST

| 22-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Niks te klagen voor Mr. Probz! Hij staat met zijn track 'Waves' op de eerste plek in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk.

Bovendien staat de Robin Schulz Remix van de plaat, de versie die je regelmatig op SLAM hoort, bovenaan de singles-lijst van iTunes.

Na Nederland is dus nu langzamerhand ook het buitenland aan de beurt. Mooie dingen!AVICII WERKT AL AAN ZIJN TWEEDE ALBUM

| 22-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Z'n eerste album True is nog maar een paar maanden uit en hij tourt er op dit moment de hele planeet mee rond, maar tussen alle perikelen door begint Avicii al aan zijn tweede album! Dat laat ie weten op Twitter.

"Nu even een paar dagen relaxen in Laguna Beach, daarna weer aan de slag voor het tweede album. Kan niet wachten om te laten zien wat ik nog meer in petto heb."

Na een gecancelde Ultra-gig en een galblaas-operatie is dit goed nieuws!HEEFT RIRI EEN NIEUW HUIS?

| 22-04-14 |


Fotocredit: Brunopress.nl

Rihanna zou volgens verschillende media een stulpje van ruim 5 miljoen euro huren in de heuvels van Hollywood. Het huis telt 7 slaapkamers, 9 badkamers en RiRi heeft haar eigen fitnessruimte, zwembad en 12- persoons spa. Genoeg ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding dus!

Check HIER de foto’s van deze super villa! KATY WIL GEWOON KINDEREN

| 21-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Hoe, dat maakt haar niet uit. Maar het móet en zal gebeuren, Katy Perry wil zwanger worden. Dan maar door het leven als alleenstaande moeder, maar die kids moeten er komen!

"Katy wil zo snel mogelijk kinderen", vertelt een bron aan RadarOnline. Ze zou het liefst voor het einde van het jaar al in verwachting raken. "Ze praat niet zozeer over nieuwe vriendjes, maar over het vinden van een man die haar zwanger kan maken zonder ook een huwelijk te verwachten."

Nou stond ze tijdens Coachella gruwelijk te bekken met Diplo, misschien dat hij kan helpen?RIHANNA DROPT RECHTSZAAK

| 18-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)


Rihanna stopt met de rechtszaak tegen haar voormalige accountantskantoor. Ze klaagde het kantoor aan omdat ze in 2010 bijna failliet ging.

De bazen van het kantoor vonden dat ze wel erg lullig behandeld werden en dat Rihanna d'r bankroet toch ook grotendeels aan zichzelf te danken had. Volgens The New York Post had Rihanna namelijk een gat in d'r hand ter grootte van Saturnus.

"Haar Last Girl on Earth-tournee deed het slechter dan voorspeld", zo staat te lezen in de rechtbankpapieren die het kantoor indiende. "Aan het einde van die twee jaar had ze kamers vol schoenen, kleren en sieraden en fijne, maar wazige herinneringen aan extravagante feestjes, maar nog maar weinig geld over."

Rihanna heeft nu besloten om eieren voor d'r geld te kiezen. Of er nog geschikt is in deze zaak, dat weet niemand.'MILEY CYRUS MOET CONCERT IN AMSTERDAM AFZEGGEN'

| 18-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Wellicht heb je meegekregen dat Miley Cyrus in het ziekenhuis ligt... ze reageert nogal heftig op een antibiotica-kuur en de artsen gokken dat ze misschien wel een maand in het ziekenhuis moet blijven! En dan komt haar optreden in Amsterdam in de knel...

Miley moest door haar ziekbed al  twee concerten afzeggen in Amerika, maar volgens de Engelse krant Daily Mail kan de rest van haar concertagenda dus ook wel eens geschrapt kunnen worden. Haar artsen wachten nog steeds op verbetering.

Miley's concert in de Ziggo Dome staat gepland op 2 mei. Dat is billen knijpen geblazen...ROBIN THICKE IS SEKSIST VAN HET JAAR

| 17-04-14 |


(Photo Credits: Brunopress)

Iedere award is er eentje zou je kunnen denken, maar of Robin Thicke nou zo blij is met zijn laatste prijs... Hij is namelijk door een Britse vrouwenbeweging uitgeroepen tot seksist van het jaar! Twijfelachtige eer, toch wel. 

De End Violence Against Women Coalition (EVCAW) koos Robin voor de prijs vanwege zijn, in hun ogen, toch ietwat vrouwonvriendelijke videoclip van 'Blurred Lines'. Daarnaast zou de tekst van het nummer aanzetten tot geweld tegen vrouwen en hekelden ze de uitspraken van Thicke in diverse interviews waarin hij zich laatdunkend uitliet over vrouwen.

Sarah Green van de EVCAW zei: "Onze welgemeende felicitaties aan de waardige winnaar, Robin Thicke, voor het creëren van een platform waar vrouwen als object kunnen worden gezien ter promotie van matige popmuziek. Seksisme mag dan nog steeds gangbaar zijn voor sommige mensen in de muziekindustrie, maar de tijden gaan veranderen."

Nou Robin... van harte dan maar!

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste