SLAM!FM

PostingsMARTIN GARRIX KRIJGT RIJLES VAN AFROJACK

| 14-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Martin Garrix vliegt de hele wereld over en verdient bakken met geld.Hij heeft dus niks te klagen, maar toch is er een ding wat hij nog heel graag wil hebben: een rijbewijs. Hij is er wel mee bezig en heeft gekozen voor een bijzondere instructeur..

Garrix heeft namelijk rijles gehad van niemand minder dan zijn collega Afrojack. De twee hebben gevoel voor smaak en gingen niet rijden in een alledaagse lesauto. Voor een van de eerste ritjes van Garrix haalde Afrojack zijn knalgele Ferrari uit de garage.

Op de Instagram van Martin Garrix is te zien hoe hij flink gas geeft in de sportwagen. Afrojack zit op de bijrijdersstoel en geeft de tips. Of Garrix een goede instructeur heeft gekozen is maar de vraag. Afrojack heeft door de jaren heen zichzelf wel bewezen als brokkenpiloot en reed vorig jaar nog een andere gloednieuwe Ferrari in de prak.

Check de beelden hier:

 
Laden

getting some extra driving lessons from @afrojack

Weergeven op InstagramARIANA GRANDE DOET 'T MET BIG SEAN

| 13-10-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

De geruchten ginger al langer maar nu is het eindelijk officieel: zangeres Ariana Grande doet het met rapper Big Sean. Dat onhulde ze in de Britse krant The Daily Telegraph.

‘Hij is een van de meest geweldige mannen. Net als mijn opa en mijn broer’, vertelt de zangeres. De twee toertelduifjes leerden elkaar kennen toen ze samenwerkten aan de track My Everything van Ariana.

Meer sleaze check je hier!KANYE WEST DEELT CHAMPAGNE UIT

| 07-10-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Kanye West heeft zich van zijn goeie kant laten zien. Toen hij in een restaurant zat gaf hij een groepje dames een leuke verassing

De rapper zat een hapje te eten in New Orleans, toen een paar tafels verderop een aanstaande bruid met haar vriendinnen haar vrijgezellenfeest aan het vieren was. Daar kreeg Kanye al snel lucht van en besloot de dames flessen champagne aan te bieden. Toen hij werd bedankt door de vrouwen vertelde hij dat trouwen het beste is wat hem ooit is overkomen. Afgelopen mei gaf hij zijn ja-woord aan Kim Kardashian.

Bij veel mensen staat hij bekend als een tikkeltje arrogant, maar volgens iedereen die er in het restaurant bij was liet hij zich hier van een complete andere kant zien. “Hij was echt aardig en vriendelijk”, aldus een van de vrouwen.
Good job Kanye!DRAKE AANGEKLAAGD DOOR EX-SCHARREL

| 07-10-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Drake is verwikkeld in een flinke ruzie met een Amerikaanse stripster. Het gaat zelfs zo ver dat de dame naar de politie is gestapt omdat ze bedreigd zou zijn door de rapper.

Jhonni Blaze, zoals de dame heet, had ooit een avondje wilde seks met Drake. Toen hij daarna maar weinig interesse in haar toonde en het zelfs met een collega van haar deed, draaide de stripster helemaal door.

Zo vertelde ze onder andere aan Drake dat ze stiekem zwanger van hem probeerde te raken tijdens hun avontuurtje. Daarop werd Drake weer kwaad en stuurde wat gespierde vriendjes op haar af haar deur intrapte en verder intimideerden.

Blaze is naar de politie gestapt om aangifte te doen. De Canadees wordt nu door de politie in Houston gezocht voor ondervraging.AVICII RUST UIT EN WERKT AAN NIEUW ALBUM

| 03-10-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Nu Avicii al zijn concerten van 2014 heeft afgezegd, rust hij flink uit in zijn huis in Stockholm. De pauze doet hem goed, verteld hij in een interview. Hij wil eerst herstellen van zijn operatie eerder dit jaar, voordat hij weer gaat optreden. Ondertussen is hij druk bezig met zijn nieuwe album

Afgelopen maart onderging de DJ een operatie waarbij zijn galblaas en blinde darm werden verwijderd. “Na die operatie ging ik maar door en door. Ik viel kilo’s af en had een rust nodig. Ik wilde eigenlijk maar een maand vrij nemen, maar toen ik dat deed zat ik alsnog 12 uur per dag in de studio en ging ik daarna weer op tour. Toen heb ik besloten alles af te zeggen en wat tijd voor mijzelf te pakken.”

Het zou misschien logisch zijn dat het de komende tijd wat stiller is rond Avicii. Niets is minder waar, afgelopen vrijdag bracht hij zijn nieuwe single The Days uit, een samenwerking met Robbie Williams. Het is de eerste release in aanloop naar zijn nieuwe album, wat begin 2015 uit moet komen. Stilzitten blijkt dus toch niet zo makkelijk als het lijkt…JENNIFER LOPEZ AANGEREDEN

| 28-09-14 |

Jennifer Lopez is aangereden. De zangeres plaatste op Instagram een foto waarop ze samen met haar vriendin Remi te zien is in haar auto na het ongeluk.
 

Bij de foto schrijft ze dat er een of andere dronken gek achterop haar nieuwe auto knalde terwijl ze aan het wachten was op het stoplicht. De zangeres zou de bestuurder hebben uitgescholden.
 

Gelukkig kwamen JLo en haar vriendin met de schrik vrij en raakte er niemand gewond. 
 

Fotocredit: ANP

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste