SLAM!FM

PostingsAVICII WEER VRIJGEZEL

| 19-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Avicii en het Canadese model Raquel Bettencourt zijn na een jaar alweer uit elkaar. Het topmodel zou het huis waar ze samen woonden in LA al hebben verlaten. To bad voor Avicii, want wat is die Raquel lekker!


 

Flash back to Crop tops and boyfriend jeans for this gloomy day @samuel.black

Een foto die is geplaatst door Racquel Natasha (@racquel_natasha) opIGGY AZALEA: FUCK YOU FANS

| 17-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Niet zo aardig van Iggy! De zangeres stak een middelvinger naar haar fans op nadat ze haar hadden uitgejoeld.

Iggy was in New York voor een optreden en had geen tijd om haar fans gedag te zeggen. Ze liep de groep snel voorbij en dat werd haar dus niet in dank afgenomen.


Nou ja gelukkig stond Iggy niet zo voor lul als toen ze uit d'r broek scheurde!

Meer sleaze check je hier!Oliver Heldens op #5 in Engeland

| 15-12-14 |Oliver Heldens gaat weer lekker! Z’n track Last All Night (Koala) met de vocals van KStewart komt op #5 binnen in de Britse Top 40.

Wij voorspellen dat-ie uiteindelijk weer op #1 komt, net als Gecko (Overdrive). Oliver: ‘Dit is een fantastisch resultaat’, zei Oliver tegen Nu.nl. ‘Ik ben er heel blij mee en geweldig om het toch al zo fantastische jaar mee af te sluiten.’IS ARIANA GRANDE GEK GEWORDEN?

| 11-12-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Maar weinig mensen waren dit jaar zo succesvol als Ariana Grande en dat weet ze zelf inmiddels ook. Dat blijkt wel uit haar divagedrag van de afgelopen dagen.

Zo wil de zangeres niet meer zelf lopen na een optreden, maar eist ze dat ze gedragen wordt. Na de modeshow van Victoria’s Secret was blijkbaar zo moe dat ze weigerde zelf te lopen. Beveiligers tilde haar op en droegen haar weg. Volgens bronnen ‘wil ze niet dat haar dierbare voeten de vloer aanraken’. Verschillende mensen om Ariana heen zeggen al helemaal klaar te zijn met haar divagedrag en hopen dat ze weer snel normaal gaat doen.

Het zou trouwens ook zomaar kunnen dan Ariana nog duizelig was na de  Victoria's Secret Show, ze kreeg immers een flinke klap te verwerken.

Meer sleaze nieuws check je hier!RIHANNA ZWANGER?

| 11-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Is Rihanna zwanger? Het lijkt erop! De zangeres is namelijk gestopt met het roken van jointjes en daarnaast zou ze bezig zijn met een nieuw nummer waarin ze zingt over haar zwangerschap!

De track gaat over een kindje dat in haar groeit. RiRi zou een aantal dagen geleden te horen hebben gekregen dat ze zwanger is.... 'P.DIDDY SLOEG DRAKE'

| 08-12-14 |(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Dat rapper Drake geen lieverdje is was al bekend, zo zou hij ooit een stripper hebben bedreigd en vocht hij het Chris Brown. Nu is er een nieuwe ruzie aan dat rijtje toegevoegd. Drake zou zondagnacht ruzie hebben gemaakt met collega-rapper P.Diddy. Het liep flink uit de hand en volgens bronnen heeft Diddy Drake zelfs een klap verkocht.

De twee waren toevallig allebei in een nachtclub in Miami. De ruzie begon toen P. Diddy naar Drake toeging en hem ergens op aansprak. Het antwoord van Drake schoot in het verkeerde keelgat bij Diddy en sloeg Drake daarop. Waar de ruzie over ging is niet helemaal duidelijk. Sommigen zeggen dat het om een vrouw ging, anderen beweren dat het ging over geld.

De ruzie tussen de twee werd snel gesust en de politie hoefde er ook niet aan te pas te komen.


Meer sleaze nieuws check je hier!ARIANA KRIJGT VLEUGELS IN GEZICHT

| 04-12-14 |Ariana Grande trad op tijdens de Victoria’s Secret show maar dat was niet zonder gevaar. De zangeres kreeg dinsdagavond een stel vleugels van een model in haar gezicht. Gelukkig kon de zangeres er om lachen en gaf ze de blunder zelf toe op Twitter.

Wel een beetje dom van Ariana dat ze niet beter had opgelet. Tijdens de repetities een dag eerder ging het namelijk ook al bijna mis!

Meer sleaze nieuws check je hier!NICKI MINAJ RAPT OVER MISKRAAM

| 04-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Op haar nieuwe album The Pinkprint zing Nicki Minaj over een miskraam zie de ooit heeft gehad. In het nummer All Things Go rapt ze dat haar kind nu zestien jaar oud zou zijn. Dat betekent dat de zangeres zwanger was op haar vijftiende. In het nummer geeft Nicki verder toe dat ze het nog steeds moeilijk heeft met de nood van haar neefje.

The Pinkprint is vanaf 15 december te koop en nu al te beluisteren via Billboard.

Check meer sleaze nieuws hier!HARDWELL DUIKT STUDIO IN MET MR PROBZ

| 03-12-14 |

 


Na zijn enorme hit Waves en #1-hit Nothing Really Matters wil iedereen met Mr. Probz werken, zo ook Hardwell. De twee zijn de studio ingedoken voor Hardwells nieuwe album.DOCHTER LIL WAYNE KRIJGT 2 AUTO'S

| 01-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Wat krijg jij altijd voor je verjaardag? Een kleding bon of een game? De dochter van rapper Lil Wayne heeft een iets groter cadeau gekregen: een gloednieuwe Ferrari plus BMW! Reginae Carter werd afgelopen weekend 16 en dat werd groots gevierd. Zo kreeg ze o.a. een concert van Nicki Minaj en die twee auto’s dus! Geef ons ook zo'n vader!

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste