SLAM!FM

Postings'MILEY CYRUS MOET DE BAK IN'

| 18-09-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Miley Cyrus heeft zich in Mexico weer eens van haar slechtste kant laten zien. De Mexicanen zijn nu zo boos, dat de zangeres misschien de bak in moet.

Tijdens een optreden in Monterrey liet Miley zich door een danseres op haar kont slaan. Nou is dat opzich geen probleem, alleen liet ze dit doen met een Mexicaanse vlag...

De Mexicanen zijn nu pislink en dreigen nu met een celstraf van 36 uur of een boete van 932 euro. Don’t mess with Mexicans!HARDWELL, AFROJACK EN MARTIN GARRIX GENOMINEERD VOOR EMA

| 16-09-14 |


(Photocredits: Brunopress.nl)

De jaarlijkse nominaties voor de MTV EMA Awards zijn vandaag bekend gemaakt. Er zijn veel Nederlanders genomineerd, zo nemen Hardwell en Afrojack het tegen elkaar op in de categorieën ‘Best Electronic’ en ‘Best World Stage’. Ook Martin Garrix maakt kans op prijzen.

SLAM!FM DJ Hardwell is in totaal voor 3 awards genomineerd. Hij maakt ook nog kans op de ‘Best Dutch Act Award’, een prijs speciaal voor Nederlandse artiesten. Voor die prijs is ook Martin Garrix in de race.

Katy Perry heeft de meeste nominaties op haar naam staan, in maar liefst 7 categorieën maakt zij kans op prijzen. Ariana Grande volgt met zes, terwijl Pharell Williams blijft steken op vijf.

De prijzen worden 9 november uitgereikt en de awardshow is live op MTV te volgen. Het jaarlijkse showbizzcircus vond vorig jaar nog plaats in Amsterdam, dit jaar is Glasgow aan de beurt.HUWELIJK KIMYE RAMP?

| 16-09-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Het had het huwelijk van de eeuw moeten worden, maar na een paar maanden maken Kim Kardashian en Kanye West alleen nog maar ruzie, meldt een anonieme bron. 

Kim en Kanye schijnen alleen nog maar met elkaar overhoop te liggen en dat ligt aan de rapper. ‘Hij vertrouwt haar voor geen meter en dat heeft nou niet bepaald het goeie effect. Kanye zeurt ook nog eens over alles en wil bepalen met wie zijn vrouw wel en niet om mag gaan.’ Zo schijnt Kim Kardashian een paar van haar goede vrienden al lange tijd niet gezien te hebben, omdat Kanye dat niet wilt.

Kimye trouwde een paar maanden geleden, een huwelijk waar veel om te doen was. Of het al tot een scheiding gaat komen is nog niet bekend Kim Kardashian is in ieder geval ervaringsdeskundige op het gebied van korte huwelijken, ze was ooit 72 dagen getrouwd met basketballer Kris Humphries…SEKSTAPE IGGY AZALEA MAG VERKOCHT WORDEN

| 16-09-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)
De sekstape van Igggy Azalea mag verkocht worden, ondanks dat ze dat zelf niet wil. Haar ex-vriend en voormalig manager is vastberaden heel veel geld te gaan verdienen aan het pikante filmpje. De Australische rapster zou in 2009 een contract hebben ondertekend waarin ze toestemming gaf voor verkoop.

Een pornobedrijf uit Amerika heeft miljoenen dollars geboden op de beelden. Daarop dreigden de advocaten van Azalea met juridische stappen, maar volgens haar ex is dit kansloos omdat ze het contract heeft ondertekend. Het contract ging over het verkopen van haar muziek en videoclips, en ex vriend Hefe Wine vindt nu hij alleen nog maar een muziekje onder de beelden hoeft te zetten om het legaal te kunnen verkopen. Ook gaat hij een website in elkaar zetten waarop de sekstape te bekijken is. Wordt vervolgd!CHRIS BROWN DOET MR. PROBZ

| 15-09-14 |

Chris Brown heeft vanochtend Mr.Probz op een bijzondere manier verrast. Het nummer ‘waves’ van Mr.Probz gaat enorm goed in de Amerikaanse hitlijsten en Chris Brown lijkt het nummer nu opnieuw uit te brengen. Hij postte vanochtend een filmpje op Instagram waarin hij het nummer van de Nederlander zingt.

In het filmpje lijkt het erop dat Chris Brown playbackt, waardoor het er alles weg van heeft dat hij een eigen versie gaat uitbrengen. Het is geen geheim dat de twee elkaar goed liggen. Het management van de Nederlander is net zo verrast als iedereen: ‘Het is een spontane actie van hem. Ik kan niets zeggen over een nummer of wat dan ook’. Mr Probz bracht eerder dit jaar ook al een single uit met 50 Cent.MENTAL THEO GETROUWD OP MALLORCA

| 11-09-14 |


Onze ex-collega Mental Theo is getrouwd met zijn vriendin Maaike Jansen. Hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een vakantie in Peru en dinsdag gaven ze elkaar dan eindelijk het ‘ja’ woord op het Spaanse eiland Mallorca.

Theo twitterde na de bruiloft meteen een aantal kiekjes van zijn echtgenote. Ziet er goed uit! Gefeliciteerd.AVICII ZEGT ALLES AF

| 09-09-14 |


(PhotoCredits: Brunopress.nl)

Avicii heeft al zijn optredens in 2014 afgezegd. Een woordvoerder van de Zweedse DJ zegt dat hij doet doet wegens gezondheidsproblemen. Ook zou hij zich meer willen focussen op zijn nieuwe album wat in 2015 uit moet komen.

Eerder dit jaar onderging hij een operatie waarbij zijn galblaas en blindedarm verwijderd werden. Ook gaan er geruchten dat hij last heeft van een alcoholprobleem. Twee jaar geleden gaf hij in een interview al aan dat hij moeite had met het de constante verleiding van gratis drank te weerstaan. “In ieder vliegtuig en bij ieder optreden kan ik drinken wat ik wil. In het begin denk je nog dat dat leuk is, maar op lange termijn kan je daar toch last van krijgen.”'ARIANA EN BIG SEAN HEBBEN RELATIE'

| 07-09-14 |

Ariana zou het doen met de Amerikaanse rapper Big Sean! De twee zouden volgens een anonieme bron een serieuze relatie hebben.

Ariana en Big leerden elkaar kennen in 2013 toen ze samenwerkten aan de track Right There. De vond sloeg toen niet meteen over omdat de twee allebei nog een relatie hadden! Maar afgelopen jaar verbrak Big Sean zijn verloving en maakte Ariana het oud met haar scharrel Jai Brooks. Niets staat de twee tortelduifjes dus meer in de weg! Good for you Big Sean!ONE DIRECTION EN KATY PERRY IN GUINNES WORLD RECORDS

| 04-09-14 |


(Fotocredits: Brunopress.nl)

Je hoeft tegenwoordig niet de kleinste, langste of dikste ter wereld te zijn om opgenomen te worden in Guinness World Records. In de nieuwe editie staan namelijk ook sterren en hun records. O.a. Miley, Eminem, One Direction en Katy Perry krijgen een eervolle vermelding.

Miley Cyrus omdat ze de meest gezochte persoon op internet is. One Direction is de eerste act waarvan de eerste drie albums allemaal binnenkwamen op nummer 1 in de Billboard, Eminem krijgt de eer voor zijn nummer Rap God waarin hij de meeste woorden in een single wist te stoppen(1560 woorden) en Katy Perry heeft de meeste volgers op Twitter (52.463.838)!

Meer sleaze nieuws check je hier!

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste