SLAM!FM

PostingsSNOOP DOGG IS OPA GEWORDEN

| 14-01-15 |

 

Zion. Wit his uncle n dad. Can't wait to meet u baby dogg!! My 1st grandson !! The saga continues 🙏

Een foto die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op


Snoop Dogg (43) is voor het eerst opa geworden. Zijn oudste zoon Cordé Broadus heeft een zoontje gekregen samen met zijn partner Jessica.

Snoop Dogg plaatste een foto op zijn Instagramprofiel van een trotse vader met zijn eerste zoontje, genaamd Zion. Snoop Dog lijkt heel blij te zijn met de geboorte van zijn kleinkind.

De rapper plaatste een bericht bij de foto op Instagram: 'Zion... Kan niet wachten om je te ontmoeten Baby Dogg!! Mijn eerste kleinzoon!! De saga wordt vervolgd.' KRAANTJE PAPPIE GAAT VERDER ONDER ANDERE NAAM

| 14-01-15 |(Fotocredit: Brunopress.nl)

Kraantje Pappie stopt volgend jaar met het maken van muziek onder zijn psuedoniem: 'Dan word ik dertig. Dat lijkt mij een mooie afsluiter voor de Kraantje Pappie-periode', vertelt hij.

Het komende jaar heeft Kraan zijn handen vol aan zijn laatste album, Crane III. 'Bij Crane III wil ik meer laten zien over de man achter Kraantje Pappie. Ik wil mijn ideeën, denkwijze en plannen weergeven.'

Misschien gaat hij verder als onder zijn eigen naam Alex maar hoe het er nu uitziet, stopt hij gewoon.

Het laatste album onder de naam Kraantje Pappie komt op 1 juli 2016 uitMILEY NAAKT!

| 14-01-15 |Het is niet de eerste keer dat we haar wrecking balls zagen, maar Miley Cyrus besloot dat het weer eens tijd werd om uit de kleren te gaan. Deze keer voor het blad V Magazine. 

Meer sleaze check je hier!
IS BEYONCE ZWANGER?

| 12-01-15 |

 

Une photo publiée par Beyoncé (@beyonce) le


Is Beyoncé zwanger? Wij denken van wel! De zangeres postte dit weekend een foto van zichzelf met een dikke buik! Oké, deze was wel gemaakt van zand maar wij snappen de hint Bey!

Beyonce en haar lover Jay-Z hebben al een 2-jarig dochtertje genaamd Blue Ivy. Tijd voor een tweede dus!BITCHFIGHT KATY PERRY EN TAYLOR SWIFT

| 08-01-15 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Katy Perry en Taylor Swift zijn niet bepaald vriendinnen. Ze vechten om wie de grootste vrouwelijke artiest ter wereld is.

Katy zou een geniepig plannetje hebben bedacht  tijdens haar grote halftime show tijdens de Super Bowl voor haar 'vijand'. Zo zou de zangeres in tekst en beeld een boodschap hebben voor Swift om zo haar in verlegenheid te brengen.

Taylor vertelde laatste nog dat het nummer op haar nieuwe cd Bad Blood gaat over een vrouwelijke vijand in haar leven. Dit zou Katy Perry zijn.

We gaan het zien! De Super Bowl finale is 1 februari.

Meer sleaze check je hier!BOZE REACTIES OP BEYONCE MET TIJGER

| 07-01-15 |

 

Beyoncé, Jay Z & Blue #Thailand

A photo posted by Beyoncé Lite (@beylite) on


Aai poesje aai..... Beyoncé en Jay Z hebben zich de woede van dierenliefhebbers op de hals gehaald. Tijdens hun vakantie in Thailand lieten ze zich samen met hun dochtertje Blue Ivy fotograferen met een babytijger.

'Een tijger is geen speeltje', zegt de organisatie World Animal Protection in reactie. 'De tijgers die voor deze foto's worden gebruikt verblijven vaak in piepkleine hokjes of worden voor lange periodes met een ketting aan de vloer vastgebonden.'

Of de organisatie ook stappen gaat ondernemen is de vraag...

Meer sleaze neiuws check je hier!Macklemore wordt vader!

| 05-01-15 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Het gerucht ging al een tijdje en nu maken Macklemore en zijn verloofde Tricia Davis de zwangerschap wereldwijd bekend. Thrift Shop collega Ryan Lewis deelde een video op zijn YouTube account ‘A Surprise from Ben and Tricia’.

Op de beelden is de kleine Macklemore op de echo te zien. ‘Vandaag schreven de media over groot nieuws in ons leven. We hebben besloten dit zelf met jullie te delen. Liefs, Ben en Tricia.’

Check hier meer sleaze nieuws!MILEY CYRUS WIL ZOENEN MET MADONNA

| 31-12-14 |

 

@madonna dat bitch DAT 👅👅👅

Ett foto publicerat av Miley Cyrus (@mileycyrus)


Miley Cyrus wil graag zoenen met Madonna! Op haar Instagram plaatste ze deze week een foto waarin ze haar hoofd heeft geplakt op een foto van de beroemde zoen tussen Madonna en Britney Spears. Miley post al de hele week plaatjes van Madonna op Instagram.

Madonna kan er wel om lachen en plaatste enkele knutselwerkjes van Miley door op haar eigen Instagram met ‘Bitch I Love You!’

Meer sleaze nieuws check je hier!
IGGY IS BANG!

| 23-12-14 |


(Fotocredit: Brunopress.nl)

Iggy Azalea lijkt een stoere chick, maar toch is ze bang voor haar ex Hefe Wine.

Hef zou gewelddadig zijn en Iggy vreest voor haar veiligheid. Althans dat blijkt uit rechtbankdocumenten die de website TMZ in handen heeft.

Azalea klaagde haar ex aan omdat hij haar computer zou hebben gehackt om zo muziek te kunnen jatten!

De rechtszaak is in LA, maar Iggy probeert deze nu naar Houston te verplaatsen. Ze is bang dat ze haar ex in LA tegenkomt en dat ze gevaar loopt

Check meer sleaze nieuws hier!

Nieuwste » 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 « Volgende Laatste